Εκπαιδευτικά Προγράμματα

pic_typorgaphyH Εκπαίδευση είναι ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά που μπορεί να μας προσφέρει η σύγχρονη κοινωνία. Η μάθηση μας επιτρέπει να αποκτούμε νέες γνώσεις και δεξιότητες, καθώς και να γνωρίζουμε καλύτερα τον κόσμο γύρω μας και τον ίδιο μας τον εαυτό. Μέσω της μάθησης μπορούμε να αλλάζουμε , να βελτιωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε καλύτερα στις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής εποχής.
Σχολές Γονέων
Σχολές Εφήβων
Σχολές για Υποψήφιους Πανελληνίων Εξετάσεων
Σχολή Ενηλίκων
Εκπαιδευτικές ομιλίες
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή σε κάποιο πρόγραμμα ή να κλείσω μία ομιλία;
Επικοινωνία
Μανουλάκας Βασίλης
Ψυχολόγος
Καζαντζή 17 Νεάπολη
Λάρισα, T.K. 413 34
Τηλ.: 2411110429, Κιν.: 6944281037
e-mail: manoulakaspsy@gmail.com

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ


--DoctorName--


Χρήσιμα Links:

Σχολές Γονέων
ΕΕΓΣΨ


Τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα έρχονται να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην αποτελεσματική διαχείριση των καθημερινών δυσκολιών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Είναι απλά, κατανοητά και πλήρως δομημένα.
  • Εμπλουτίζουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις και θωρακίζουν με επιπρόσθετες μεθόδους και τεχνικές.
  • Βοηθούν τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και το πως επηρεάζει την καθημερινότητά τους ο τρόπος που σκέφτονται κι αντιδρούν, ώστε να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή τους.
  • Όπως ακριβώς ισχύει και με τα επιτυχημένα προγράμματα ψυχολογικής εκπαίδευσης που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο, ακολουθούν τις αρχές και τις πρακτικές της γνωστικής συμπεριφορικής προσέγγισης.
  • Διεξάγονται σε ένα κατάλληλο και ευχάριστο περιβάλλον με τρόπο που διατηρεί την εχεμύθεια και βοηθάει την επικοινωνία των συμμετεχόντων.
  • Προσφέρουν ένα ευχάριστο εβδομαδιαίο δίωρο συνδυάζοντας την επιμόρφωση με την απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
  • Βασίζονται στο μοντέλο του προγράμματος εκπαίδευσης γονέων «Σκέφτομαι & Πράττω», που σχεδιάστηκε ειδικά για τον ελληνικό πληθυσμό, έπειτα από μακροχρόνια διερεύνηση των προσδοκιών και των αναγκών των γονέων, από τους ψυχολόγους Λευτέρη Κωνσταντινίδη MSc – PhD και Γιώτα Γκόγκα MSc, έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε πάρα πολλές ομάδες γονέων, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι γονείς, ενώ αποτελεί το μοναδικό, προς το παρόν, επιστημονικά ελεγμένο ως προς την αποτελεσματικότητά του πρόγραμμα Σχολών Γονέων στην Ελλάδα.